De Bowen Techniekģ: een milde, subtiele en bijzonder effectieve behandelmethode.

De namen `Bowen Techniek` en `Bowen Therapie` zijn door BowNed geregistreerde merknamen.

Bowen Techniek
De Bowen Techniek is een krachtige, zeer doeltreffende behandelmethode, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt.
Met de duim en wijsvingers wordt er met lichte druk een korte rolbeweging over diverse spieren gemaakt op specifieke plekken.
Een verrassend eenvoudige techniek, die in de regel snel en goede resultaten geeft. Deze zachte behandelmethode is pijnloos en geeft geen extreme reacties.

Opleiding
Iedereen die affiniteit heeft in het werken met mensen kan de Bowen Techniek leren. In betrekkelijk korte tijd is men met deze opleiding in staat een diep op het lichaam werkende techniek eigen te maken.
BowNed biedt verschillende mogelijkheden aan.

Klik hier om het inschrijfformulier op te halen.

Klik hier om Prijzen en voorwaarden in te zien

Behandelaarslijst
Er zijn door het hele land behandelaars te vinden die de opleiding volledig afgerond hebben. Zie hiervoor de behandelaarslijst.

BowNed
BowNed, centrum voor Bowen Nederland en BelgiŽ is opgericht eind 1998 met als doel de Bowen Techniek in de Benelux te introduceren en er bekendheid aan te geven. Inmiddels zijn er in Nederland honderden behandelaars opgeleid en zijn velen daarvan aangesloten bij een beroepsvereniging, waarmee de Bowenbehandelingen vaak door de zorgverzekeraars worden vergoed.

BowNed verzorgt:
- het opleiden tot Bowen Behandelaar en Bowen Therapeut
- het geven van lezingen en workshops
- het aanreiken van vervolg- en verdiepingsdagen/nascholingen
- artikelen in diverse tijdschriften/dagbladen

De Bowen Techniek is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies of behandeling. In geval van twijfel raadpleeg de behandelend arts.